Charles: liefde heeft tijd nodig

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: niet bekend
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update: Charles werd voorgesteld aan een konijnendame met wat verpletterend gedrag. Na even de dingen op een rijtje te hebben gezet, de afspraken voor samenwonen besproken zeg maar, ging het prima en lagen ze gezellig naast elkaar. Op naar huis waar de kennismaking nog even moest bestendigen maar telkens werd onderbroken terwijl de konijnen nog bezig waren met duidelijkheid. Het heeft de prille liefde geen goed gedaan en zo kwam hij weer bij ons wonen. Niet leuk maar we gaan voor een herkansing, er is vast wel ergens een leuk konijnenmeisje waar het wel mee slaagt.

Charles is een knap zwart wit konijntje, een kleine middelmaat. Het is een rammetje, gecastreerd en inmiddels veilig voor te stellen aan een lief konijnenmeisje om mee samen te wonen. Zijn verhaal is opvallend. Enige tijd geleden werden 2 konijnen zwervend gevonden en niemand die de diertjes bleek te missen. Zou het misschien zo kunnen zijn dat de mannen (want ja er is ook een Dickens) samenwoonden, telkens vochten samen en de eigenaar het niet zo erg vond als ze ergens anders gingen wonen? Het blijft koffiedik kijken maar het zou zomaar kunnen.

Het is een nieuwsgierig konijntje maar ook wat voorzichtig. In het contact met mensen kom hij even snuffelen maar aaien, dan wil hij je graag nog iets beter kennen. Een handvol geduld en een snufje positiviteit doen wonderen. Niet zo’n goede match met kleine kinderhandjes maar prima om als leefmaatje een ander konijntje gezelschap te houden en een feestje om naar te kijken. Graag wel met voldoende ruimte zodat hij lekker een sprintje kan trekken of gewoon heerlijk in het zonnetje kan dommelen met een schoonheid aan zijn zijde. Oké misschien iets te romantisch maar u begrijpt wat we bedoelen toch?

Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.