Nikki: leert u mij kennen

 

Ras: Kruising Britse korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 04-04-2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Nikki is een knap blauw cypers poesje, gecastreerd en met geboortedatum: 04-04-2015. Samen met poes Pien in het asiel gekomen wegens moeilijke omstandigheden van hun baasje. De dames hebben een soort haat/liefde verhouding dus in overeenstemming met de eigenaar zoeken we voor ieder een apart liefdevol thuis.

Het klopt, het is geen ‘gewoon’ katje, de kruising Britse korthaar is herkenbaar in haar uiterlijk. Ook heeft ze net een iets ander vachtje waardoor zo af en toe een kambeurtje verstandig is. Bijzonder detail: de informatie leert dat Nikki wat pittiger in gedrag zou zijn, tot op heden hebben wij het eigenlijk andersom ervaren. In de open kattenkamer waar ze net geïntroduceerd is, is ze al in de buitenren gezien want ja, ze wil graag een nieuwe toekomst met buitenspeelgelegenheid. De eigenaar mag de rol van portier vervullen, een hoge functie in het leven van poes. In het asiel gebruikt ze trouwens ook netjes de kattenbak en keurig elke avond op tijd thuis, geen woeste buitenavonturen.

Het is een leuk katje, sociaal in de omgang en ze komt ook op schoot. Optillen vindt Nikki wat minder charmant en ach, dat snappen we ook wel. Als er een klik is zou ze best kunnen samenwonen met een ander katje maar het hoeft niet, een leven als alleengaande is ook prima. Samen met honden zou mogelijk moeten zijn. Alleen liever geen kinderen. Niet omdat ze lelijk zou doen maar ze gaat weg uit de ruimte en eigenlijk is dat veelzeggend. Prima voor een bezoekje, liever niet 7 volle dagen in de week, 365 dagen per jaar. Gewoon een goed merk brokjes met lekker een beetje zacht is voldoende om tot tevredenheid te stemmen.

Dus heeft u even de tijd en ruimte zodat Nikki kan wennen en settelen en bent u stiekem verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.