OPENINGSTIJDEN PINKSTERWEEKEND:

Zondag 28 mei 1e Pinksterdag: asiel gesloten, pension normale openingstijden (alleen halen tussen 9 en 10 uur)
Maandag 29 mei 2e Pinksterdag: asiel gesloten, pension normale openingstijden (halen en brengen tussen 8 en 12 uur en halen tussen 16 en 17 uur).

Geniet van de vrije dagen! Wij werken gewoon door.

Bij Het Blije Buitenleven worden een aantal dieren opgevangen waaronder een aantal hanen, allemaal binnengekomen als gevolg van dumpingen in het Robbenoordbos,  Dijkgatbos of elders. Regelmatig is het best vol in de opvang en zijn we op zoek naar fijne geschikte plekken voor deze mooie dieren. Ieder met een eigen verhaal. Ze verdienen een plekje waar ze wel gewenst zijn. Iemand die begrijpt dat ze het nodige hebben meegemaakt en weer vertrouwen in de mensen moeten krijgen. Kunt u één van deze kanjers een fijn plekje met eigen kipjes bieden? Stuur dan even een mailtje naar info@hetblijebuitenleven.nl of kijk op hun facebookpagina. Enkele voorbeelden:

Onze werkzaamheden bestaan uit het opvangen van dieren die om verschillende redenen bij ons terecht komen. Dit kan gaan om dieren niet meer binnen een veranderende huiselijke situatie passen, weggelopen zijn,  gedumpt zijn maar ook bijvoorbeeld jonge dieren waar door de eigenaren geen ander plekje gevonden kan worden.

Dierentehuis ‘t Schuthok is erkend door de NFDO!

Pension en dagopvang
Verder bieden wij de mogelijkheid om uw dier in een dagopvang op te vangen of voor langere tijd in ons pension. Natuurlijk krijgt uw dier bij ons de verzorging en aandacht die het verdient!

Basisregels in verband met corona: 

  • Was vaak en goed uw handen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
  • We werken alleen op afspraak.

Doneer via iDEAL

Veilig een online donatie doen aan 't Schuthok!

ideal2