Toto: zelfstandig en lief

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 03-06-2014
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Toto is een knappe zwart witte kater, gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 03-06-2014. Net als Denzel komt hij ‘van de overkant’, het eiland Texel waar hij bij een camping/strandopgang gevonden is. Best een vreemde plek om dak- en thuisloos rond te lopen. Na een aantal weken in opvang daar, kwam hij naar Den Helder en hoopt hij nu via ’t Schuthok een nieuw baasje te vinden.

Van zijn voorgeschiedenis is helaas niets bekend. In de paniek van oppakken en vasthouden, waarschijnlijk omringd door een aantal mensen, heeft hij een beetje minder aardig gereageerd naar de vinder. In de gewone dagelijkse omgang is het een vriendelijke en gezellige kater, niets mis mee. Hij komt graag een knuffel halen en vraagt vriendelijk om je aandacht. Gewoon heel gezellig. Met de medische controle zijn geen bijzonderheden ontdekt. Soortgenoten lijkt hij prima te vinden. Momenteel is hij aan het wennen in de open kattenkamer. De omgang met honden en/of kinderen is niet bekend.

Toto en een leven als binnenkat is geen goede match. Hij wil graag de optie hebben voor een rondje in de buurt, even checken of die mooie kattendame ook buiten is, heerlijk in het zonnetje dutten, rollen in warme zand en jacht maken op een vliegje. Hobby’s genoeg, tijd tekort. Geen zorg, hij is op tijd weer thuis want u bent zijn grote liefde (en de kattenbrokjes). De kattenbak wordt geheel volgens de beschrijving gebruikt.

Komt u kennismaken? U bent welkom!