Tinkerbel: het leven moet nog ontdekt worden

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 05-09-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Tinkerbel is een prachtig zwart poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 05-09-2017. Ze is het zusje van kater Adriaan en eigenlijk is het een bewuste keuze om ze niet samen te plaatsen. De katjes zijn namelijk niet zo dapper, een match met een meer open, sociale kat zou positief kunnen werken. Reden van afstand is geleden in de persoonlijke omstandigheden van de eigenaar, niets ten nadele van Tinkerbel (of Adriaan) dus.

Het leven was niet zo heel groot, ze kwam niet buiten, is niet gewend aan kinderen of honden. Ze woonde wel samen met 2 soortgenoten, Adriaan en nog een andere kat. Kattenbak gewend, daar maakt ze ook netjes gebruik van. Geen speciale voorschriften in voeding of medicatie. Speels? Vast wel gezien haar leeftijd, waarschijnlijk bewaart ze dat soort activiteiten voor als niemand kijkt, lekker veilig.

Wat zou het fijn zijn als ze langzaam leert dat het leven mooi is, stapje voor stapje steeds een beetje dapperder mag worden. Die talenten liggen nu nog een beetje verscholen, helpt u mee om haar verder tot bloei te laten komen? Kom kennismaken; u bent welkom!