Pluisje: alle haartjes weer in de goede richting

 

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster
Geboortedatum: 01-10-2017
Gecastreerd nee
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Pluisje is een knap Teddy Widder konijntje, een voedster met geboortedatum: 01-10-2017. Als triootje kleine konijntjes in huis gekomen en dat ging op zich wel goed maar 100% gelukkig was het niet. Wellicht is 3 gewoon teveel, broer en zus hadden een hechte band en Pluisje bungelde een beetje aan de rand van het samenzijn. De zussen hadden hier en daar ook wat kibbelarijtjes, niet ernstig maar toch niet leuk. Het onderhoud was ook erg veel, een behoorlijke investering in tijd. Niet kammen is namelijk geen optie, dat schaadt ernstig het dierenwelzijn en dat begreep de eigenaar heel goed. Klitvrij hebben broer en zus al een goed thuis gevonden, Pluisje heeft ze opgewekt uitgezwaaid en is nu op zoek naar een eigen woonplek.

Vergis u dus niet in de vachtverzorging, het is echt even de tijd nemen en dat een heel leven lang. We geven u graag voorlichting. Voor nu liggen alle haartjes in de juiste volgorde en is het gewoon een knappe Pluis. Het is een vriendelijk konijn en ook kinderen gewend. De dieren woonden buiten in een ruim verblijf zodat sportieve sprintjes tot de mogelijkheden behoorden. Vanzelfsprekend is een nieuwe woning inclusief goede verzorging met vers hooi, selective brokjes, fris water en hier en daar wat groente of fruit. En liefde!

Het familieleven heeft ze nu wel gezien, ze wil graag zelf gaan samenwonen. De toekomstige echtgenoot hoeft niet langharig te zijn, de enige eis is dat voortplanting niet meer tot de mogelijkheden behoort. Er kan een date afspraak ingepland worden. Wilt u graag kennismaken? U bent welkom! Let op, we werken alleen op afspraak.