Joris: en absoluut geen draakje

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 01-10-2019
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Joris is een prachtig wit hangoorkonijntje, middelmaat. Het is een rammetje met geboortedatum: 01-10-2019. Samen met Belle in het asiel gekomen wegens privé omstandigheden van de eigenaar. Nee, de konijnen worden niet samen geplaatst, ze woonden wel bij dezelfde eigenaar maar woonden niet samen. Dat had een logische reden want tot voor kort was Joris nog een intacte ram en dat is natuurlijk geen goed idee bij een voedster. In het asiel is hij keurig door één van onze dierenartsen gecastreerd en inmiddels heeft hij de wachttijd van 4 weken ook achter de rug. Hoogste tijd voor een nieuw baasje.

Qua naamgeving zitten we nog even in de sprookjes, Belle is van Belle en het Beest en Joris is vernoemd naar Joris en de Draak. Het is een vriendelijk nieuwsgierig konijntje dat graag komt kijken wat je aan het doen bent en of er nog een lekker hapje te scoren valt. Oppakken vindt hij een beetje spannend, eigenlijk zoals de meeste konijnen, maar eenmaal in handen is het ook wel goed. Joris is op zoek naar een lief vriendinnetje, konijnen zijn immers sociale dieren.

Vanzelfsprekend inclusief voldoende ruimte en een goede verzorging, een schoon verblijf, voldoende hooi, vers drinkwater en goede basisvoeding aangevuld met groente. Bent u stiekem verliefd geworden en wilt u graag kennismaken? U bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.