Belle: witte schoonheid met hangoren

 

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster
Geboortedatum: 01-10-2015
Gecastreerd nee
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Belle is een prachtig wit konijn met schattige hangoren. Het is een meisje met geboortedatum: 01-10-2015. Ze is samen met een huisgenootje in het asiel gekomen, de konijnen woonden wel samen in hetzelfde huis maar kwamen niet bij elkaar. Het andere konijntje is net gecastreerd en is nog niet plaatsbaar. Reden van afstand: verhuizing naar een locatie waar de dieren niet mee mochten.

Met al die knappe mannen om haar heen in het asiel (weliswaar gecastreerd maar toch) ging ze spontaan een nestje bouwen. Dat hebben we even aangekeken maar het bleek vals alarm te zijn en ze is nu ook weer haar gewone zelf. Ze komt nieuwsgierig kijken ‘wat ben jij aan het doen?’ en ‘is er misschien nog een lekker hapje te scoren?’ Oppakken vindt ze heel erg spannend en ook nageltjes knippen was een ervaring op zich. En toch, met een beetje rust en beleid lukt het allemaal prima.

Een konijn alleen, nee dat is niet gezellig. Ze zou graag kennismaken met een leuke konijnenman (vanzelfsprekend gecastreerd) om heel gelukkig samen te gaan wonen. De nieuwe woning graag met voldoende ruimte om lekker de pootjes te strekken en liefdevolle verzorging. Belle woonde in huis, kwam alleen op mooi weer dagen buiten, iets om rekening mee te houden nu we weer langzaam naar de koude dagen gaan.

Wilt u een afspraak voor een date? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: we werken alleen op afspraak.