Pip: nou daar ben ik dan

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 06-06-2020
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Pip is een leuk hangoorkonijntje, middelgroot met kleurtjes als bruin-beige, grijs-zwart en wit. Het is een manneke met geboortedatum: 06-06-2022. In verband met verdrietige persoonlijke omstandigheden van zijn baasje in het asiel gekomen. Vanaf klein konijntje eigenlijk altijd alleen gewoond. Om hem veilig een kans te geven om samen gezellig samen te gaan wonen met een konijnenpartner moest er eerst een afspraak gepland worden bij de dierenarts voor castratie. Daarna is het nog zo’n 4 weken wachten, dat verklaart de tekst ‘nou daar ben ik dan’ want het heeft wel even geduurd.

Het is een vriendelijk dier. Hij komt nieuwsgierig kijken, je weet natuurlijk nooit of iemand nog iets lekkers komt brengen, en je mag ook aaien. Heeft hij daar geen zin in, doet hij niet lelijk maar dan draait hij zich gewoon de andere kant om. Optillen vindt hij spannend. Gewend aan Selective brokjes en natuurlijk vers hooi. Om te drinken een drinkflesje gewend. Naast charmant vrouwelijk gezelschap wordt voldoende ruimte om fijn te bewegen op prijs gesteld. Graag buiten.

Heeft u een schone dame die nu helemaal alleen is? We bieden u de mogelijkheid om te komen daten om te zien of de konijnen zelf de match net zo zien zitten als u als baasje(s). U bent welkom! Wel graag op afspraak zodat we voldoende tijd kunnen inplannen.