Pietertje: nieuwe naam, nieuwe start

 

Ras: Konijn
Geslacht: Rammetje
Geboortedatum: 01-05-2016
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Pietertje is een lief hangoorkonijn, middelgroot formaat. Het is een rammetje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 01-05-2016. Wegens omstandigheden is hij in het asiel gekomen, eigenlijk was het leven ook maar eenzaam geworden voor hem. Waar hij voorheen gezellig samenwoonde met een ouder vrouwtje, was hij nu helemaal alleen. hij werd wel verzorgd hoor maar ja, het leven is meer dan een schoon hok en voldoende eten. Gelukkig werd hem een betere toekomst gegund.

Opvallend was dat hij nog niet gecastreerd was maar dat er toch nooit kleine konijntjes zijn geboren. Toch durfden wij dat risico niet te nemen en inmiddels mag hij veilig kennismaken met een nieuwe liefde in zijn leven. Met de castratie had hij een beetje extra zorg nodig waardoor hij veel in handen geweest en dat deed hij voortreffelijk. Niet schrikken, soms ligt hij zo vast te slapen dat je bijna zou twijfelen… Niets aan de hand, Pietertje is weer klaar wakker.

Heeft altijd buiten gewoond en vindt het heerlijk om voldoende ruimte te hebben met natuurlijk een goed hok om te schuilen, zeker met regen en harde wind. Heeft u een eenzaam konijnenmeisje en wilt u graag komen daten? U bent welkom! We werken alleen op afspraak.