Nala: mooi meisje met pit

 

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster
Geboortedatum: 01-04-2020
Gecastreerd nee
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Nala is een knappe voedster, een Rex konijn met geboortedatum: 01-04-2020. Met 8 maanden leeftijd bij een fokker vandaan gehaald samen met een gecastreerd rammetje, ook een Rex konijn maar dan de grote versie. Helaas is een poosje geleden het manneke overleden en Nala verlangt terug naar de goede dagen toen hij er nog was, zo sneu.

Het voordeel van een gekoppeld setje is natuurlijk dat je niet zelf een goede match hoeft te maken en dat is met dit konijn wel een beetje een uitdaging. Haar levenspartner was zacht van karakter en eigenlijk zijn we op zoek naar eenzelfde match. Ze heeft in het asiel een date gehad maar reageerde veel te fel wat al snel onenigheid gaf. Hoe vervelend ook, het heeft ons ook veel inzicht gegeven over haar karakter en met die kennis gaan we op zoek naar een nieuwe date.

Bij haar baasjes woonde ze buiten met een grote ren en een droog en tochtvrij nachtverblijf. Dat was vast even wennen in het asiel. Gewend aan Selective konijnenbrokjes aangevuld met dagelijks wat groente en natuurlijk fris water en vers geurend hooi. Nieuwsgierig? Ja. Knuffelig? Nee niet echt. Nala ontweek bij voorkeur het contact met het kindje in huis, dat liet ze graag aan het andere konijntje over. Soms heeft ze door opspelende hormonen een wat korter lontje maar ook dan zet ze geen agressie in volgens de informatie.

Heeft u de juiste partner en wilt u komen kennismaken? U bent welkom! We werken op afspraak.