Kroezel: helemaal klaar voor een date

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 06-12-2019
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Update 21-07-2020: het zit Kroezel niet mee. Oké de date was nog een beetje spannend. U kent dat misschien wel: kennismaken met een vrouw die je aantrekt en afstoot en een stevig karakter heeft. Nou dat stevige karakter heeft Kroezel ook dus was het de bedoeling dat rustig thuis verder gegaan zou worden met de koppeling. Maar Kroezel was best slim, of eigenlijk niet zo slim, door te ontsnappen uit zijn verblijf en hop, bij de dame in te gaan wonen. Sorry mannen, dat stellen konijnendames dus NIET op prijs. Het werd een stevige knokpartij en de kennismaking is officieel als mislukt de boeken in gegaan. Hij is dus weer op zoek naar een passende date…

Kroezel is een prachtig zwart grijs hangoorkonijn met een in het oog springend wit neusje. Het is een rammetje met geboortedatum 06-12-2019. Inmiddels is hij gecastreerd en kan hij veilig kennismaken met een lief konijnenmeisje voor een gezellige toekomst samen.

Het manneke is in het asiel terug gekomen omdat een van de gezinsleden de konijntjes een beetje eng vond en niet meer naar buiten durfde. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en had onder meer tot gevolg dat de konijntjes meer en meer opgesloten in het hok zaten wat onderling voor de nodige frustraties zorgde.

Op zich is Kroezel wel vriendelijk. Hij kan een beetje beschermend reageren als het gaat om zijn voerbakje of speeltje. Rustig afleiden, niet te snel te veel willen helpt in een ontspannen benadering met een positief contact tot gevolg. Hij is nieuwsgierig genoeg en komt graag even bij je kijken, aaien vindt hij nog een beetje spannend maar met een rustige opbouw is het heel goed mogelijk.

Heeft u voldoende ruimte en liefde om dit mooie manneke een goed thuis te geven? Kom kennismaken; u bent welkom. We werken alleen op afspraak!