Jakob: zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed?

 

Ras: Konijn
Geslacht: Rammetje
Geboortedatum: niet bekend
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Jakob is een prachtig black and tan konijn, een rammetje inmiddels gecastreerd zodat hij veilig mag kennismaken met een leuk vriendinnetje. Eenzaam liep hij in de buurt, geen mens lijkt hem te missen. Nu mag hij op zoek naar een nieuw baasje, een thuis waar van hem gehouden wordt.

Het is een pittig manneke, komt nieuwsgierig naar je toe om te zien waar je mee bezig bent. Aaien is ook wel oké. Alleen oppakken vindt hij heel erg spannend, hoogstwaarschijnlijk niet zoveel in handen geweest. Rustig aan, met positieve ervaringen is veel mogelijk.

Zijn leeftijd is helaas onbekend. Waar het bij veel dieren nog wel mogelijk is om een schatting te maken door middel van fysieke voorkomen, het gebit enzovoorts, is dat bij konijnen wat lastiger aangezien de tanden doorgroeien en slijtage wat moeilijk te beoordelen is. Het lijkt een nog relatief jong konijn. In ieder geval stelt Jakob (en wij zijn het daarmee eens) voldoende bewegingsruimte als voorwaarde voor verhuizing en zoals gezegd een lief konijnenvriendinnetje. Kennismaken mag in het asiel, de keuken is daarvoor the place to be.

Het blijft lastig om met beperkt licht in het konijnenverblijf mooie foto’s te maken maar neem van ons aan dat het een knapperd is. Laat u verleiden en kom kennismaken; u bent welkom! We werken alleen op afspraak.