Frummel: ik wil ook graag een leuke man voor samenwonen

 

Ras: Konijn middelgroot
Geslacht: Voedster
Geboortedatum: 03-03-2020
Gecastreerd nee
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Frummel is een knap konijnenmeisje in bruin, zwart en wit met geboortedatum: 03-03-2020. Samen met haar zusje Phoebe is ze in opvang gekomen en nee, ze hoeven niet samen geplaatst te worden. Onenigheid tussen de dames is de reden van afstand. Vooral in kleinere ruimten zoals het nachtverblijf liepen de spanningen op, buiten met meer ruimte ging het vreedzaam. Om problemen te voorkomen is het beter om voor iedere dame een leuke gecastreerde ram te zoeken dus u kunt een date afspraak maken. Konijnen zijn sociale dieren, ze zal dus niet alleen geplaatst worden.

De dieren leefden buiten met een konijnhok en uitloopmogelijkheden in de tuin. Graven is een grote hobby dus een carrière als landschapsdesigner is zeer wel mogelijk. Daarbij is een veilige afrastering natuurlijk heel belangrijk want lekker loslopen in de tuin is één ding, ontsnappen is een minder goed plan. Frummel is een beetje voorzichtiger in contact maken dan Phoebe, je moet even moeite doen om haar vertrouwen te winnen maar ze is nieuwsgierig genoeg. Oppakken vindt ze echt heel erg spannend, liever gewoon op 4 pootjes.

Kunt u de gezelligheid van een soortgenootje bieden, voldoende leefruimte en goede verzorging? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.