Bob: zoekt ware liefde

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 12-04-2019
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Bob is een lief konijn, een Teddy Widder in de kleur wit. Het is een rammetje, inmiddels gecastreerd met geboortedatum: 12-04-2019. Vanaf 7 weken leeftijd in huis gekomen en nu wegens persoonlijke omstandigheden in het asiel, wachtend op een nieuw zorgzaam baasje mét gezellig vriendinnetje.

Hij is gewend aan het buitenleven maar houd rekening met de extra verzorging. Regelmatig een goede kambeurt is zonder te overdrijven van levensbelang. Lange haren in de klit wat vervilt is ontzettend pijnlijk. Gelukkig is Bob de vachtverzorging wel gewend en laat hij zich geduldig kammen, zelfs de voetjes worden niet vergeten.

Inmiddels gecastreerd en de wachttijd voorbij dus Bob mag kennismaken met een schone dame. Alleen is maar alleen en konijnen zijn sociale dieren. Een gezin met kindjes is geen probleem, hij komt nieuwsgierig kijken en is lief in de omgang. Alleen op schoot zitten om geknuffeld te worden, dat is niet zo zijn ding. Oppakken staat hij netjes toe.

Zo af en toe mocht los in de tuin. Sowieso is het belangrijk dat konijnen voldoende leefruimte hebben, een spelletje tikker is heel goed voor het welbevinden. In de informatie staat vermeld dat hij graag fijnbiks eet en dat zal ongetwijfeld ook zo zijn, in het asiel eet hij smakelijk Selective aangevuld met dagelijks verse groente en voldoende hooi voor een goede darmwerking.

Bent u enthousiast geworden? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.