Bente: zoekt, ja wat zoekt ze eigenlijk?

 

Ras: Konijn
Geslacht: Voedster
Geboortedatum: 22-04-2018
Gecastreerd: nee
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Bente is een leuk bruin zwart met wit konijn, een voedster met geboortedatum: 22-04-2018. Al weer 2 jaar geleden werd ze gevonden samen met een groot aantal broertjes en zusjes, achtergelaten. Gelukkig werden alle dieren veilig gevangen en samen met een ‘zusje’ werd ze geplaatst. Door persoonlijke omstandigheden van de eigenaar kwamen de konijntjes voor afstand terug in het asiel.

Logisch dat ze erg moesten wennen, toch leek de sfeer wat gespannen tussen de dames. Na de eerste moeilijke weken leek het goed te gaan, of… ? Bente en Zuzi wilden niet langer samenwonen en hebben echtscheiding aangevraagd, scheiding van tafel en bed. Deze duidelijk geuite wens is gehonoreerd en inmiddels is Zuzi gaan samenwonen met een knap gecastreerd rammetje. Eigenlijk hadden we voor Bente een leuke match met konijn Rissi in gedachten maar Bente kwam nogal stevig binnen tijdens de kennismaking. Het escaleerde snel waarna de conclusie werd getrokken dat het geen perfect match ging worden. (Rissi is ook nogal stevig van karakter.)

Nu zijn we voor Bente op zoek naar een nieuwe liefde, een onverstoorbare konijnenman die zijn vrouw op pootjes draagt, zoiets. Misschien een uitdaging maar ergens wacht het geluk, we weten het zeker. En het match making willen graag samen met u (op gepaste afstand) doen! Heeft u een eenzaam, van karakter vriendelijk stabiel gecastreerd rammetje en voldoende tijd, liefdevolle aandacht en ruimte om 2 konijntjes een goed thuis te bieden? Bel ons voor een afspraak, u bent welkom!