16993 Onyx

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 09-09-2020
Gecastreerd nee
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Dit hummeltje heeft de prachtige naam Onyx gekregen en is het broertje van Lisa lampreitje waarbij de lampreitje staat voor jong konijntje en Lisa het mamakonijn is. Mama Lisa is samen met zusje geplaatst, Onyx en broertje zijn nog op zoek naar een nieuw huisje. Niet samen, rammetjes gaan bij het ouder worden onder invloed van hormonen toch vaak vechten en dat willen we graag voorkomen. Het is wel zo dat konijnen sociale dieren zijn dus hij zoekt een lief konijnenmeisje waar hij in de toekomst mag samenwonen. Met 5 of 6 maanden leeftijd mag Onyx gecastreerd worden.

Herkomst: het gezinnetje is liefdevol opgevangen door iemand met het hart op de goede plaats. De konijntjes konden daar niet blijven, vandaar dat de dieren via ons een nieuw thuis zoeken. Het grote voordeel van persoonlijke opvang is dat er heel veel tijd en aandacht aan de dieren is besteedt en dat is te merken aan de open en sociale houding naar mensen. Hij komt gezellig bij je kijken en maakt vriendelijk contact.

Alle konijntjes eten smakelijk van de Selective Junior en ook het hooi en de dagelijkse portie verse groente gaat opgewekt naar binnen. Bent u verliefd en kunt u hem een goede toekomst geven? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak. 

N.B. Onyx is inmiddels een beetje groter gegroeid…