16991 Barney

 

Ras: Konijn
Geslacht: Ram
Geboortedatum: 09-09-2020
Gecastreerd nee
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Dit kleine hummeltje stond geregistreerd onder de nietszeggende ‘naam’ 16991 Lisa lp waarbij lp staat voor lampreitje (jong konijntje). Inmiddels heeft hij de naam Barney gekregen. Hij heeft ook nog een broertje Onyx maar omdat rammetjes bij het ouder worden onder invloed van hormonen toch vaak gaan vechten, worden ze niet samen geplaatst. Ze wonen ook niet meer samen.

Het is wel zo dat konijnen sociale dieren zijn dus hij zoekt een nieuwe woonplek met een lief konijnenmeisje, alleen mag hij nu nog niet samenwonen. Met 5 of 6 maanden leeftijd mag hij gecastreerd worden en is een match mogelijk.

Natuurlijk was er ook een moeder, konijn Lisa, en er is zelfs nog een zusje. Het gezinnetje is liefdevol opgevangen maar daar konden de konijntjes niet blijven. Vandaar dat de dieren via ons een nieuw thuis zoeken. Het grote voordeel van persoonlijke opvang is dat er heel veel tijd en aandacht aan de dieren is besteedt en dat is te merken aan de open en sociale houding naar mensen. Ze komen gelijk kijken en maken vriendelijk contact.

Alle konijntjes eten smakelijk van de Selective Junior en ook het hooi en de dagelijkse portie verse groente gaat opgewekt naar binnen. Bent u verliefd en kunt u hem een goede toekomst geven? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.