Zorro: gezelligheid buitenshuis

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-08-2013
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Zorro is een leuke zwart witte gecastreerde kater met geboortedatum: 06-08-2013. Misschien is het gewoon een kwestie van de daad bij het woord voegen maar Zorro is een avontuurlijk verhaalfiguur, altijd op pad en laat dat nu net het probleem zijn van deze Zorro. Een leven als binnenkat is echt geen optie, daar wordt hij zeer ongelukkig vanm en daarmee ook zijn baasjes want een kat die graag naar buiten wil…

Aan het eind van de straat waar hij woonde is een camping. Kennelijk staat het goed aangeschreven want Zorro ging alle boevenstreken uithalen bij de campinggasten die hij kon bedenken. Inbreken in caravans en tenten was favoriet, op zoek naar…. gezelligheid? eten? Of ging het meer om de actie op zich? Soms is het lastig dat ze niet kunnen praten. Het moge duidelijk zijn dat de betalende gasten niet altijd op zijn indringende aanwezigheid zaten te wachten. Om die mag hij niet op westerland geplaatst worden. Zorro is niet dom en zal zeker terugkeren als hij daarvoor de kans krijgt. Tijd voor een frisse start elders.

Ooit als klein katje samen met zijn broertje in huis gekomen. Het is gewoon een lieve, sociale kat, bekend of onbekend, u bent van harte welkom is zijn motto. Soortgenoten vindt hij geen probleem. Het wordt niet expliciet genoemd maar gelet op het stabiele karakter is een gezin met kinderen waar ook nog een hond aanwezig is vast geen belemmering in het kader van gelukkig samenleven. In het asiel heeft hij bewezen slim genoeg te zijn om de kattenbak te gebruiken. Zorro was het namelijk niet gewend, hij deed zijn behoefte gewoon buiten. Wel met deurgarantie: hij meldt zich zodat u weet of hij naar buiten of naar binnen wil.

Herkent u zich in deze leuke vrijbuiter? Kom kennismaken; u bent welkom. We werken alleen op afspraak.