Rody kitten 16503

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 15-06-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Rody kitten 16503 is een prachtig zwart katertje met geschatte geboortedatum: 15-06-2019. Ach wat was hij bang toen hij in het asiel kwam, bij een boerderij vandaan dus niet zo heel veel in handen geweest (of moeten we zeggen: helemaal niet?) Hij mocht in gastopvang om bijles te nemen in sociale vaardigheden en dat heeft een prima resultaat gehad al zeggen we het zelf.

Dat wil niet zeggen dat alle sporen van zijn herkomst uitgewist zijn. In eerste instantie geeft Rody aan contact spannend te vinden, duidelijk herkenbaar door even te blazen. Maar kijk je verder, dan blijkt hij gewoon graag gekroeld te willen worden. Uw beloning is een knus spingeluid en een blij katertje. Wilt u hem plots pakken, ja dan schrikt hij. Rustig aan in combinatie met een lekker hapje doet wonderen.

In het gastgezin waren meerdere katten aanwezig. Met de één kon hij het prima vinden en was het spreekwoordelijk 2 pootjes op 1 buik. Maar met anderen was Rody best een beetje (te) ruw, werden speeltjes afgepakt, bullygedrag waarvan de slachtoffertjes zwaar onder de indruk waren.  Samen plaatsen met een soortgenootje kan wel maar graag een beetje aan elkaar gewaagd, een verlegen gevoelig katje is niet zo’n goede match. In het gastgezin waren geen kinderen of honden aanwezig. Op termijn, na castratie, zou hij graag de mogelijkheid willen hebben om naar buiten te gaan.

Keurig zindelijk en gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met een beetje zacht. Laat u betoveren door zijn mysterieuze blik en kom kennismaken; u bent welkom!