Pamela: don’t break this heart of mine

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 08-08-2017
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Pamela is een knap pastelrood poezenmeisje, inmiddels gecastreerd met geschatte geboortedatum: 08-08-2017.  Binnengekomen zonder vaste woon- en verblijfplaats en in het bezig van 2 prachtige kittens. U begrijpt de kittens zijn allang geplaatst, het is ook al weken geleden. Mama Pamela mocht eerst even rustig ontzwangeren en is daarna voor castratie naar de dierenarts gegaan. Daar werd een verrassende ontdekking gedaan: ze was al weer zwanger?! Change of plans, ze kwam zonder castratie weer in het asiel en er werd een gastgezin gezocht. Het duurde weken maar al wat er gebeurde, er werden geen kittens geboren. Uiteindelijk moesten we toch echt de conclusie trekken dat poes alles en iedereen voor het lapje heeft gehouden, zwanger was ze niet.

Tijd om voor haar terugkomst in het asiel om alsnog keurig gecastreerd te worden. Het voordeel van de periode in gastopvang is de extra informatie over haar gedrag en karakter. Hoewel ze officieel Pamela heet, heeft ze daar de bijnaam tante Betje gekregen. Die eretitel dankt ze aan het feit dat ze aaien zeker kan waarderen, alleen niet te lang. Wat er gebeurt als je te lang doorgaat is duidelijk, u krijg een tik(je) op uw vingers. Heerlijk speels, waarbij balletjes favoriet zijn, vooral in de avond- en nachtelijke uren. Wellicht ideaal als u ook meer avond- dan ochtendmens bent.

Hoewel het gastgezin voorziet in katten en hond is er geen direct contact geweest. Wel werd er stiekem onder de deur door gespeeld met de jongste belhamel van het gezin. Pamela is keurig kattenbakzindelijk en wil graag in een nieuwe omgeving na een ruime wenperiode naar buiten om in het zonnetje te genieten, een leven als binnenkatje is niet haar ambitie. Komt u kennismaken? U bent welkom!