Lenneke: zo hebben we haar genoemd

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 07-07-2019
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Lenneke is een prachtig zwart katje met een klein beetje wit, een poesje, keurig gecastreerd met geschatte geboortedatum: 07-07-2019. Ooit gevonden en al een poosje in opvang, eigenlijk vooral omdat ze niet zo  stralend door het leven ging. Het was ook een beetje zoeken naar de juiste voeding. Wat we standaard serveren gaf haar regelmatig wat dunne ontlasting en spugen. De dierenarts nog even gevraagd om het een en ander na te kijken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Inmiddels zijn we er uit: met Royal Canin Gastro- Intestinal gaat het prima! Van een wat mager katje is Lenneke inmiddels veranderd in een soort zwart theemutsmodel, best humor.

Op de foto was ze nog maar kort in de open kattenkamer en koos ze inderdaad voor een schuilplekje in de grote struik. Het klopt dat het geen dapper katje is. Gelukkig is ze al een tijdje uit de struiken en ligt ze gewoon gezellig op een zacht kussentje in de grote rieten stoel , pootjes onder zich gevouwen, helemaal zen. Met iets te vrijpostig aaien zie je wel even schrik. Dan is het zaak om rustig kennis te maken en iets later zie je haar genieten van alle aandacht. Andere katten vindt ze een beetje spannend, ze mogen er best zijn hoor maar echte vriendschap hebben wij nog niet kunnen ontdekken. Overigens ook geen oorlogsvoering. Een nieuw thuis waar ze lekker single katje mag zijn is dus prima, een match met een ander zacht katje is bespreekbaar. De voorgeschiedenis is in nevelen gehuld dus of Lenneke het knus vindt als u één of meerdere honden heeft? We denken van niet maar durven geen keiharde uitspraken te doen. De drukte van kindjes in het gezin staat niet op haar wensenlijstje.

Keurig kattenbakzindelijk en inmiddels voorzien van een gezonde spijsvertering dankzij de dieetbrokjes. Belangrijk dat ze het gewoon mag blijven eten zodat problemen worden voorkomen. Hoewel ze tegenwoordig meer binnen is dan buiten, is een nieuw thuis met de optie om de buitenlucht op te snuiven welkom. Even een kleine kanttekening bij de geboortedatum: de dierenarts doet het kundig  maar het zou kunnen zijn dat Lenneke stiekem een beetje ouder is. Heeft u een warm hart voor lieve katjes met een zacht karakter en vindt u geduld om een vertrouwensband te krijgen geen probleem? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.