Kiddy kitten 16916

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 20-03-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Kiddy kitten is een leuk grijs wit katertje met geboortedatum: 20-03-2020. Nog iets te jong voor castratie, vandaar dat hij als kitten in het systeem vermeld staat. In verband met privé omstandigheden van de eigenaar in het asiel gekomen.

Er is wel een bijzonderheid met Kiddy kitten: het manneke heeft misvormde pootjes. Bij de voorpootjes is het goed zichtbaar, de achterpootjes zijn iets moeilijker te zien maar zijn ook aangetast. De dierenarts was duidelijk in zijn oordeel, komt door inteelt. Heel verdrietig. Je zou kunnen zeggen ‘wat maakt dat nou uit, dan heeft het katje scheve pootjes’ en natuurlijk is hij net zo leuk en lief als andere katjes. Maar de consequentie is wel in de toekomst arthrose. Pijnstilling is nu nog niet nodig, wel in de toekomst.

Zoals gezegd is Kiddy kitten ook gewoon een lief jong katje, speels, ondeugend en vast ook een beetje stout, precies zoals het hoort op die leeftijd. Het buitenleven is hem nog onbekend, hij vermaakt zich binnenshuis wel. Eerst laten castreren en dan een veilige tuin zou ideaal zijn. Andere katten geen probleem en keurig kattenbakzindelijk. Gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks een beetje zacht voor het grote genieten.

Kunt u hem een warm mandje bieden en alle zorg geven die nodig is om het leven tot een feestje te maken? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.