Frats: tja waar dat nou vandaan komt?

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 07-06-2019
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: hm nou ja… zie info

Bijzonderheden:

Frats is een knappe, licht gehavende cypers witte kater, inmiddels gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 07-06-2019. Het leven als kater heeft zijn sporen nagelaten, dikke katerwangen, krassen hier en daar en een frommeloortje door eerdere strijdwonden. Dat klinkt dramatisch maar zeg zelf, het geeft hem ook wel de wauw-factor!

Zijn zwervend bestaan eindigde op een camping waar hij voor overlast zorgde. Met wat tact en doorzettingsvermogen is het de vinder gelukt om hem te vangen. Inmiddels heeft hij de nodige zorg gekregen en waarschijnlijk heeft Frats er zelf gemengde gevoelens over maar ja hij is ook gecastreerd zodat zijn leven in een rustiger vaarwater terecht is gekomen. Nu hij in de open kattenkamer woont en wij op audiëntie mogen komen deelt hij gezellig stevige kopstootjes uit (voor alle duidelijkheid: nee geen drank, we houden het bij water).

Samenleven met andere katten kan een uitdaging zijn. Vooral met andere katers gaat hij snel het conflict aan. Iets om rekening mee te houden. Het mooiste zou een leven als huiskat zijn met een taak. Een omgeving waar hij heerlijk naar buiten mag maar waar hij ook fijn thuis mag komen om te genieten van aandacht en lekkere hapjes. In ruil voor de goede arbeidsvoorwaarden wil hij vast wel iets onaardigs met een muisje doen zo hier en daar als u dat op prijs stelt.

Als keerzijde van zijn grootse aanwezigheid stelt Frats alles waar enige vorm van dwang aan te pas komt niet echt op prijs. Effe in een mandje, effe bij de dierenarts, dat soort dingen. Graag in 3-voud van tevoren overleggen, anders staakt hij alle medewerking. Hij is nu eenmaal gewend aan vrijheid om zijn leven naar eigen inzicht te regelen en nee, hij wil echt niet terug naar dat bandeloos bestaan maar een zekere mate van eigenheid  hoort wel bij hem.

Voelt u overeenkomst en mag hij bij u de perfecte match zijn? Kom kennismaken, u bent welkom! We werken op afspraak.