Boely kitten 16337

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 27-04-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Boely is een prachtig zwart wit katertje met geschatte geboortedatum: 27-04-2019. Oorspronkelijk afkomstig van Texel, een klein bang manneke bij binnenkomst. In het gastgezin groeide hij uit tot het boefje dat u op de foto’s ziet.

Met recht bijgeleerd dat contact met mensen een feestje is. Wel even rustig kennismaken, hij moet u leren kennen en vooral vertrouwen. Is dat vertrouwen er, dan zoekt hij ook echt steun bij zijn mens als er iets is dat hij spannend vindt, ontroerend. Hij vindt het heerlijk om gezellig samen te knuffelen maar pas nadat hij in hoge vaart het huis is doorgerend, overal zijn schattige neusje in heeft gestoken en stoer heeft rondgelopen met zijn speeltje. Kortom, eerst energie de ruimte, daarna gezellig samenzijn. Andere katten geen probleem. Af en toe gaat hij in zijn spel wat hardhandig, geen agressie. Door grenzen te verkennen leert hij wat acceptabel is en wat niet. We hebben niet voor niets de stelregel om niet met je handen te laten spelen maar altijd een kattenspeeltje te gebruiken.

Grappig detail: Boely is in het asiel nu in een hokjesverblijf en als je gaat kennismaken, gaan zijn oren niet plat maar een soort van horizontaal zijwaarts, net een vliegdekschip! Dat samen met zijn witte melksnoetje geeft hem een zeer vertederend uiterlijk. In een nieuwe situatie zal hij even wat tijd nodig hebben om te wennen. Het kan verstandig zijn om te starten met een bench of kleinere ruimte zodat u een band op kunt bouwen en vandaar de ruimte kunt vergroten. Het hoeft niet, het is niet verplicht maar het kan een hulpmiddel zijn.

Met smaak eet hij Royal Canin kittenbrokjes plus natuurlijk het bekende beetje zacht. Keurig kattenbakzindelijk, niets op aan te merken. In het gastgezin niet bekend met honden en/of kinderen. Kom kennismaken; u bent welkom!