Yari: is verlegen een goede omschrijving?

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 08-06-2020
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Update 25-01-2021: er is heel veel belangstelling voor Yari, inmiddels is een afspraak voor kennismaking met nieuwe baasjes gepland.

Yari is een prachtig zwart wit katertje, inmiddels gecastreerd met geschatte geboortedatum: 08-06-2020. Gevangen in het Dijkgatsbos, de weg kwijt, achtergelaten? Het zijn vragen waar we geen antwoord op hebben gekregen en waarschijnlijk ook nooit zullen krijgen. Het is tijd om ons op de toekomst te richten, hij mag verhuizen naar een definitief nieuw thuis.

We moeten wel melden dat Yari het leven best een beetje spannend vindt. Het gaat al een beetje beter dan in het begin en eigenlijk is hij super lief maar hij vindt het moeilijk om zichzelf in de schijnwerpers te zetten. Geeft niets hoor Yari, dat doen wij wel voor je. Vlak na binnenkomst werd hij van schrik een beetje verkouden. Hoogste tijd voor een kuurtje medicijnen en bij de laatste controle was de dierenrats helemaal tevreden, longetjes schoon, neusje schoon, keurig.

We zijn voor hem op zoek naar een liefdevol thuis zonder de drukte van kleine kindjes, hoe gezellig ook. Zoals gezegd heeft hij een beetje tijd nodig om te wennen en zich thuis te voelen. De omgang met andere katten is naar alle waarschijnlijkheid geen probleem. Of hij ook gewend is aan een hond in huis is niet bekend. Keurig kattenbakzindelijk. Op termijn zou hij graag een rondje naar buiten willen, genieten van het zonnetje, even buurten bij de buren. De eerste periode blijft hij liever binnen, eerst veilig voelen in zijn nieuwe thuis.

Bent u verliefd geworden en wilt u graag komen kennismaken? U bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.