Willem: wil weg

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 05-12-2015
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Willem is een knappe zwart witte kater, gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 05-12-2015. ‘Poeh zeg, werd ik zomaar gevangen met een vangkooi in het Robbenoordbos!’ Achtergelaten? Of al lang aan het zwerven? We weten het niet en zullen het waarschijnlijk ook nooit weten. Ondanks veelvuldig delen heeft niemand zich gemeld als eigenaar. Zijn voorgeschiedenis is in nevelen gehuld.

In het asiel leren we hem kennen als een onzeker, niet zo dapper katje. Persoonlijk contact vindt hij erg spannend. Niet dat hij boos reageert, Willem kiest voor vlucht zolang hij kiezen kan. En toch, neem rustig de tijd en heel voorzichtig durft hij een beetje te snuffelen en zie je hem ook na een poosje knipogen als teken van een beetje ontspanning. Geen grote stapjes, niet teveel verwachten.

Momenteel is hij aan het wennen in de open kattenkamer. We verwachten dat hij geen probleem heeft met de omgang van soortgenoten. Hoe dat met honden zit is niet bekend. Bent u op zoek naar een gezellig katje voor uw gezin? Willem wil graag een volwassen, niet al te drukke omgeving. Kleine kinderhandjes en een bang katje zijn geen goede combinatie. Keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een beetje extra geduld om hem een warm thuis te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.