Timmie: op weg naar de overkant?

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 08-07-2018
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Timmie is een leuke cypers witte gecastreerde kater met geschatte geboortedatum: 08-07-2018. Hij was al even gesignaleerd maar ja, een loslopende kat in handen zien te krijgen kan een uitdaging zijn. Niet dat Timmie angstig is of schuw maar een vervoersmandje is heel andere koek. Het is in orde gekomen en dat was maar goed ook want het manneke was aardig vermagerd en kon wel wat hulp gebruiken. Het is de vraag of hij daar toevallig is gekomen, bij de Texels boot, of dat er onderweg van of naar het eiland iets gebeurt is. Delen op social media en amivedi heeft geen eigenaar opgeleverd. Inmiddels mag hij op zoek naar een nieuw baasje.

Ondanks dat zijn voerbakje trouw gevuld wordt, leeft hij nog volgens het motto: EET want het kan de laatste maaltijd zijn! Zijn magerte is verdwenen dus daar kan het niet aan liggen. Het zal wel slijten met de tijd maar of uw broodje hamburger veilig is 🙂 Van zijn achtergrond is niets bekend maar het is een lieve, vrolijk aanwezige kat, wil graag aandacht en gaat graag op onderzoek uit. Andere katten lijken geen probleem maar het grote wennen in de open kattenkamer moet nog beginnen. Of niet natuurlijk want u mag ook gewoon komen kennismaken, verliefd worden en Timmie een goed thuis bieden.

Met de enting en de medische controle zijn geen bijzonderheden gevonden, alleen het chippen, daar dacht hij even anders over. Prima jongen, doen we het gewoon een weekje later en voilà het is gelukt. Het is geen kat die gelukkig gaat worden van een appartement. Hij wil graag naar buiten, lekker op avontuur, grote verhalen delen met de jongens in de buurt. Geen zorgen, met theetijd is hij weer thuis (lees: etenstijd). Keurig kattenbakzindelijk.

Gaat hij uw match made in heaven worden? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken alleen op afspraak.