Sophie: u kunt mij niet missen!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 03-05-2014
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Sophie is een leuk cypers poesje, keurig gecastreerd en met geboortedatum: 03-05-2014. Samen met poes Shadow in het asiel gekomen in verband met verdrietige persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. De dames hebben geen onderlinge band dus zijn ieder voor zich op zoek naar een lief baasje.

Heerlijk om lekker naar buiten te gaan, eigen toegang door een kattenluikje gewend. Mensen die lieve kleine vogeltjes een warm hart toedragen of ware muizenfans zijn moeten nu misschien even niet verder lezen; Sophie neemt het allemaal als cadeautje mee naar huis. Lief bedoeld alleen niet voor slachtoffers in deze.

Ze is duidelijk aanwezig, geeft kopjes, rolt tegen je aan. Het komt allemaal een beetje gespannen en opdringerig over. Heel goed mogelijk dat eenmaal weer vaste grond onder de pootjes en netjes gewend, ze meer relaxt in het leven staat. Een beetje eigengereidheid hoort wel echt tot haar charmes. Over de omgang met honden en kinderen is niets bekend. Zeker kleine kindjes en waarschijnlijk ook honden lijken geen goede match te zijn met Sooph…

Ze zou in theorie met een andere kat moeten kunnen samenleven maar in het asiel reageert ze niet bijzonder aardig op soortgenoten. Natuurlijk kan de omgeving daar een rol in spelen maar als je haar diep in haar poezenhartje kijkt wil ze graag een leventje als single kat. Gewoon speciaal zijn voor haar mens(en).

Helemaal passend bij uw wensen? Kom kennismaken; we werken alleen op afspraak, u bent welkom!