Shadow: het zonnetje in huis

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 08-05-2011
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Shadow is een zachtaardig lief cypers poesje, keurig gecastreerd en met geboortedatum: 08-05-2011. Samen met poes Sophie in het asiel gekomen in verband met verdrietige persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. De dames hebben geen onderlinge band dus zijn ieder voor zich op zoek naar een lief baasje.

Heerlijk om lekker naar buiten te gaan, eigen toegang door een kattenluikje gewend. Shadow is niet zo uithuizig maar geniet met mooi weer zeker van het buitenleven. Ter geruststelling voor ‘alle-dieren-liefhebbers’ haar jachtmentaliteit is niet zo sterk aanwezig. Ze zal gerust weleens een muisje vangen dat toevallig voor haar pootjes loopt maar dat is meer uitzondering dan regel. Na al die buitenlucht neemt ze graag plaats op een knus schootje om samen een filmpje te pakken of een goed boek te lezen.

Handig om te weten voor u ongemerkt de hele buurt in huis heeft: Shadow kan deuren open maken. Ze springt behendig op de klink. Deuren met een draaiknop maken geen kans, ook de klink omhoog zetten heeft vast een positief effect. In de kattenkamer is ze vooralsnog erg onder de indruk van de andere katten maar met een beetje verstandig beleid is samenwonen met een soortgenoot zeker een optie. De omgang met honden en/of kinderen is niet bekend.

Helemaal verliefd? Kom kennismaken; we werken alleen op afspraak, u bent welkom!