Pippi: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk…

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 29-09-2017
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Pippi is een mooi cypers wit poesje, keurig gecastreerd, met geboortedatum: 29-09-2017. Vanwege privé omstandigheden is ze in het asiel gekomen maar er is ook wel iets over het katje zelf te vertellen. Ze is ontzettend lief, alleen ook erg onzeker. Bij voorkeur zoekt ze een veilig schuilplekje in de krabpaal.

Met kennismaken houdt ze zich muisstil maar eenmaal gevonden en je spreekt haar vriendelijk toe, gaat zachtjes aaien, zie je haar toch heel erg genieten. Het kontje gaat omhoog, ze draait naar je hand toe, zo schattig. In haar vorige woonomgeving was ze minder op haar gemak, mogelijk door meer drukte? Ook waren er meerdere katten in de buurt wat Pippi doodeng vond. Ze kwam wel buiten maar durfde eigenlijk niet meer zo goed.

In de kattenkamer van het asiel woont ze samen met Ayla, voor mensen ook een bang katje. Hoe de dames de nachten doorbrengen weten we niet, kennelijk in vrede. Als wij binnen komen zit iedereen weer op haar vaste plekje, veilig voor vreemde ogen. Het gebruik van de kattenbak is keurig netjes, mag zelfs met overkapping maar graag zonder klepperend klepje. Pippi eet gewone brokjes, met een beetje zachtvoer voor de lekkere trek.

De slogan van de echte Pippi Langkous is dus niet zo passend voor ons Pippi. Grote avonturen laat ze graag aan zich voorbij gaan. Liever een rustige woonomgeving waar ze tot rust komt en mag zijn wie ze is, een heel lief voorzichtig katje. Helemaal passend bij uw karakter en woonsituatie? Kom kennismaken, u bent welkom! We werken alleen op afspraak.