Pijler kitten 16529

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 09-08-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Een kleine waarschuwing vooraf: we verwachten een groot aantal reacties voor dit katje. Laat het u niet tegenhouden als u zeker weet dat u hem een warm mandje kunt bieden maar wees ook niet verschrikkelijk teleurgesteld mocht iemand anders u voor zijn…

Pijler kitten 16529 is een prachtig roodcypers met wit katertje met geschatte geboortedatum: 09-08-2019. De naam Pijler verwijst naar de locatie waar het katje is gevonden, namelijk praktijkschool De Pijler. De nieuwe eigenaar mag een leuke nieuwe naam verzinnen. Zijn vindplek was nog meer bijzonder, namelijk de vuilnisbak, waarschijnlijk op zoek naar een lekker hapje. Wat zag het manneke er uit! Viezig, onder de teken, brrr. En toch ontzettend sociaal dus echt een verwilderd buitenkatje was het zeker niet. Vanzelfsprekend is hij uitgebreid behandeld tegen al het ongedierte, net geënt en gechipt en vanaf maandag 21-10-2019 helemaal klaar voor plaatsing.

Het kleine manneke heeft de tussenliggende periode, tussen zijn vinddatum en klaar voor plaatsing-datum, gezellig mogen doorbrengen in een gastgezin. De eerste dag vond hij de eigen volwassen kat een beetje spannend. Die tijden zijn voorbij, nu ploft hij er gewoon bovenop ‘hallo, gaan we spelen?!’ Hij is duidelijk gewend om door middel van miauwen te communiceren met zijn mensen, vooral als hij kort alleen is geweest of in de vroege morgen na de lange nacht. Na het spelen geniet hij enorm van op schoot met een warm kleedje filmpje kijken. Kortom, een heel aanhankelijk katje met een grote wens voor menselijk contact.

In het gastgezin was ook een hondje aanwezig en zoals gezegd een volwassen kat. Kinderen zijn onbekend maar we verwachten geen problemen. Keurig kattenbakzindelijk. Heeft u voldoende tijd, aandacht en liefdevolle zorg? Kom kennismaken; u bent welkom!

N.B. het kan verstandig zijn om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.