Oreo: net zo lekker… pardon lief

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 02-10-2011
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Oreo is een knap zwart wit katje, een poesje om precies te zijn, keurig gecastreerd met geboortedatum: 02-10-2011. Wegens ernstige privé omstandigheden is ze voor afstand in het asiel gekomen, met pijn in het hart.

Het is een lief katje. Even kijkt ze een beetje voorzichtig om een hoekje. Alweer een nieuw mens, hm, bent u aardig? Rustig laten snuffelen en ja, de conclusie is akkoord bevonden want ze laat zich gezellig aaien en deelt ook kopjes uit. De informatie leert dat Oreo graag naar buiten wil, een leven als binnenblijfpoes is niet aan haar besteedt. Haar wensen geeft ze liefdevol aan door met een pootje tegen het raam te tikken, joehoe ik wil naar buiten/binnen. Sorry voor de ware vogelliefhebbers, ze is dol op onze gevleugelde vrienden alleen op een minder vredelievende manier dan de gemiddelde vogelaar. De spanning van het jagen is onweerstaanbaar…

Qua voeding is het toch echt een moderne poes, niets niet zelf gevangen prooien, gewoon kattenbrokjes in het voerbakje graag. Een beetje zacht wordt ook gewaardeerd. Heel lang geleden woonde ze samen met een hond, dikke vriendschap maar of ze daar opnieuw aan kan wennen? Alles is mogelijk maar we durven geen harde uitspraken te doen. Keurig kattenbakzindelijk.

Voor Oreo zijn we op zoek naar een gezellig thuis, niet met de drukte van kleine kindjes. Een beetje rust en voorspelbaarheid zal haar goed passen. Komt u kennismaken met dit leuke katje? U bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.