Nevil: graag een nieuw thuis

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-05-2017
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Nevil is een prachtige grijs witte kater, inmiddels gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 06-05-2017. Hij liep al een poosje bij de vinder, magertjes, bracht wat extra diertjes mee (lees: vlooien) en angstig maar stiekem best lief. Het mager zijn is opgelost en ook de vlooitjes en de eventueel aanwezige wormpjes zijn getackeld en bestreden. Geënt en gecastreerd, klaar voor plaatsing.

De gedragsomschrijving is nog steeds heel passend. U ziet het ook aan de foto, eigenlijk wil hij heel graag contact maken maar zo’n starende lens op je gericht is ook erg spannend. In het contact maken gaat het ongeveer hetzelfde: oh, je komt me verzorgen? Aaien? Beetje eng maar oh, dat wil ik wel! Hij moet nog geïntroduceerd worden in de open kattenkamer waar hij zich vermoedelijk eerst gaat verstoppen. Geef hem een beetje tijd en het gaat helemaal goed komen, Nevil is gewoon een leuke, zij het onzeker katje. Weet u dat zijn naam betekent nieuwe stad? Hij is niet zozeer op zoek naar een nieuwe stad, mag maar hoeft niet, maar een nieuw baasje is welkom.

Keurig zindelijk en geen bijzondere bijzonderheden te melden. Zijn omgang met andere katten is naar alle waarschijnlijkheid geen probleem. Geen voorgeschiedenis bekend dus of hij samen kan met een hond(je) of gewend is aan kinderen? De antwoorden moeten we schuldig blijven. Gezien zijn voorzichtige karakter is een omgeving met iets oudere kinderen wellicht een betere optie dan een gezin met kleine kindjes.

Helemaal verliefd en de gouden match voor u? Kom kennismaken; u bent welkom!