Miesje: vanonder haar dekentje…

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-06-2008
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Miesje is een prachtig blauwgrijs met een beetje wit poesje, keurig gecastreerd, met geboortedatum: 01-06-2008. Samen met kater Tommie is ze in het asiel gekomen wegens verdrietige omstandigheden van de eigenaar. De katten woonden wel in één huis maar hebben niet echt een connectie, daarom is apart plaatsen geen probleem.

Het is een wat voorzichtig katje dat zich bij voorkeur onder een dekentje verstopt, lekker warm en lekker veilig. Maar kom je even kijken, dan piept al snel een hoofdje onder het kleedje vandaan en krijg je heel gezellig kopjes, zo lief. Ze zal zichzelf niet snel op de eerste plaats zetten maar kijk niet aan haar voorbij want ze is zo de moeite waard. Miesje is meer het binnen-blijf-type, in tegenstelling tot Tommie. Helemaal tevreden met een warm mandje, vensterbank in het zonnetje, een leuke krabpaal voor de nodige spieroefeningen en natuurlijk heel veel lekkere hapjes.

Het gebitje had duidelijk wat zorg nodig. Daar is ze voor bij de dierenarts geweest en alles is weer schoon en fris. Tijdens de behandeling werd een zwelling onder de tong gevonden, er werd een biopt afgenomen en opgestuurd. Het zal toch niet? Nee gelukkig niet, niets kwaadaardigs te vinden! Het zal in de gaten gehouden moeten worden maar de dierenarts verwacht geen rampspoed en Miesje kan er gewoon oud mee worden.

Hoewel de info beperkt is waren er ook hondjes in huis aanwezig. Of Miesje dat ook echt leuk vond? We wagen het te betwijfelen maar eerlijk gezegd kunnen we daar weinig over zeggen. Ze is een open kattenbak gewend, zonder overkapping en al helemaal zonder klepje. Vanzelfsprekend is ze keurig geënt, gechipt en behandeld tegen in- en uitwendig ongedierte.

Helemaal verliefd geworden? Bel of mail gerust voor een afspraak, Miesje wacht op u!