Mickey: ‘mag ik het wennen bij u thuis voortzetten?’

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 10-05-2010
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Mickey is een lieverd, zwart wit, gecastreerde kater met geboortedatum: 10-05-2010. Samen met een huisgenootje in het asiel gekomen wegens verdrietige omstandigheden van de eigenaar. De katten deelden weliswaar een huishouden maar echt een band hadden ze niet dus mochten ze ook apart van elkaar geplaatst worden.

Foei wat was het spannend, de eerste dagen. Voor Mickey dan, in de omgang bleef het gewoon een lieverd. Een nieuwe omgeving, het geblaf van honden. Inmiddels in de open kattenkamer gaat het best goed. Hij komt gezellig knuffelen en is volgens de informatie ook echt een schootkat. Soortgenoten kan hij best mee overweg. Wel een beetje zachtaardig graag anders verdwijnt hij een beetje uit het zicht en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Honden zijn een onbekend item in zijn leven. Oké hij heeft nu hun geluiden leren kennen en ontdekt dat ze lekker niet dichtbij kunnen komen. Of hij blij wordt van een plaatsing met een blafvoeter? Alles hangt af van de combinatie maar waarschijnlijk vindt Mickey een nieuw thuis zonder honden wel zo prettig. Niet gewend aan kinderen in huis, de match met wat oudere kinderen (10+) is bespreekbaar. Het woeste buitenleven laat hij graag aan zich voorbij gaan. Heeft u een veilige tuin, een rustige buurt, dan komt hij graag van een zacht windje en een warm zonnetje genieten. Met eten is het een beetje een snoeperd, zijn voorkeur gaat uit naar zachte hapjes maar brokjes zijn ook wel oké.

Komt u kennismaken? U bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.