Megan: zoekt een wonderfee (m/v)

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 06-06-2015
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Megan is een prachtig driekleur katje, driekleur niet in het gebruikelijke wit rood zwart maar origineel wit met cypers en rood. Het katje is gevonden op Texel, liep daar rond te struinen bij een parkeerplaats in Den Burg, een plek waar meerdere schuwe katten zijn. Waarschijnlijk omdat er wel iets te eten valt te scharrelen. Inmiddels is ze keurig gecastreerd en haar leeftijd geschat en vastgesteld op 06-06-2015.

De foto vertelt het verhaal: Megan is een bang katje dat nog niet echt openstaat voor contact met mensen. Ze vindt ons handig om de voerbakjes te vullen en de kattenbak te verschonen, knuffelen en aaien past nog niet in haar storybook. Na de eerste opvangperiode in het hokjesverblijf is ze inmiddels bevorderd naar de open kattenkamer waar ze gemiddeld genomen spoorloos is, tenminste als we aanwezig zijn. In de avond- en nachturen als het rustig is, komt ze ongetwijfeld tevoorschijn. De omgang met andere katten is geen probleem. Antwoorden op vragen als ‘kan ze met honden?’ of ‘kan ze met kinderen?’ moeten we helaas schuldig blijven, hoewel we Megan niet gelukkig zien worden in een gezellig drukke omgeving met kleine kindjes.

Waar mag ze gelukkig worden? We zijn op zoek naar lieve mensen die haar alle tijd en ruimte gunnen om vertrouwen op te bouwen. Maar die ook van haar blijven houden als ze liever kiest voor een leven in de schaduw zonder dat ze ooit knuffelig gaat worden. Waar ze mag zijn zoals ze is en mag worden wie ze kan zijn. Kortom, we zijn op zoek naar wonderfee (m/v).

Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!