Manou: onder het dekentje, verstopt!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 04-07-2016
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Manou is een knap cypers wit poesje, inmiddels gecastreerd, met geschatte  geboortedatum: 04-07-2016. Samen met kitten in opvang gekomen, haar kind is al geplaatst. Nu is mama aan de beurt om een warm mandje te vinden.

Speciaal voor de foto’s op het kleedje maar heel vaak zoekt ze de veiligheid onder een dekentje. Het is een beetje voorzichtig katje, ze komt zeker kennismaken maar wil graag een beetje rustig benaderd worden. Door een kiertje van het kleedje laten weten dat je er bent, zachtjes tegen d’r praten en ja hoor, aaien is toegestaan, heel graag zelfs. Kitten Manou heeft het ongetwijfeld van mama Manou geleerd. Waar we het over hebben? Haar gesprekstechniek! Het varieert van prrrr, miauw tot spinnnn! Ze kan ook heel lief kopjes uitdelen. Oppakken vindt ze spannend, liever blijft ze met 4 pootjes op de grond.

Waar gaat Manou zich thuis voelen? Ten eerste zal ze een beetje tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe omgeving. Ook een druk gezin met kleine kindjes staat, hoe gezellig ook, niet op haar wensenlijstje. Wel een lief en zorgzaam baasje (baasjes m/v mag ook). De omgang met honden is niet bekend. Het gebruik van de kattenbak is volledig zoals de gebruiksaanwijzing het voorschrijft. Als ze zich helemaal thuis voelt is een rondje buitentuin of rustige buurt met lekker zonnetje, niet te veel wind en zeker geen regen vast een leuke optie.

U weet het zeker, Manou past bij u? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: we werken alleen op afspraak!