Manou kitten: lief voorzichtig poezenmeisje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 29-04-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Manou kitten is een prachtig zwart katje, een poesje met geboortedatum: 29-04-2020. Samen met mama in opvang gekomen, moeders mag eerst nog even ontzwangeren, wordt dan gecastreerd en zal later plaatsbaar zijn. Kleine Manou kitten is inmiddels toe aan een eigen warm mandje.

Behalve haar prachtig zwarte uiterlijk zijn ook haar ogen indrukwekkend. Diepgele ogen waarmee ze nieuwsgierig de wereld in kijkt. Het is een beetje voorzichtig katje, ze komt zeker kennismaken maar wil graag eerst even aan je snuffelen. Daarna is aaien toegestaan, heel graag zelfs. Opvallend is ook haar gesprekstechniek dat varieert van prrrr, miauw tot spinnnn! Het is een eigenschap dat ze deelt met mama Manou, heel schattig. Ze kan ook heel lief kopjes uitdelen. Oppakken vindt ze erg spannend, liever blijft ze met 4 pootjes op de grond.

Waar gaat Manou kitten zich thuis voelen? Ten eerste zal ze een beetje tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe omgeving. Ook een druk gezin met kleine kindjes staat, hoe gezellig ook, niet op haar wensenlijstje. Wel een lief en zorgzaam baasje (baasjes m/v mag ook). De omgang met honden is niet bekend. Ze is gewend aan Royal Canin kittenbrokjes met als bijgerecht een beetje zacht. Het gebruik van de kattenbak is volledig zoals de gebruiksaanwijzing het voorschrijft.

Heeft u voldoende tijd en aandacht, past u volledig in de omschrijving en bent u stiekem hevig verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: we werken alleen op afspraak!