Loki: populair met konijnenhok

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 03-04-2022
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

UPDATE: Loki gaat vooruit en is steeds meer buiten zijn veilige schuilplekjes te vinden! Een heel klein voorzichtig aaitje is ook gesignaleerd, de eerste stapjes.

Loki is een knappe cypers met witte kater, inmiddels ex kater want gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 03-04-2022. Hij werd gezien in een portiek van woningen, angstig en onzeker. Navraag bij buurtgenoten leverde geen informatie op en na rijp beraad werd hij opgenomen in het asiel. Inmiddels mag een nieuw baasje worden gezocht.

Wat Loki betreft houden we gepaste afstand, tenminste als het gaat om dichtbij kennismaken. Hebben we het over lekker eten dan is zijn standpunt dat je best wat dichterbij mag komen. Maar aai- en knuffelcontact is echt nog een paar brugjes te ver. Dan laat hij door middel van blazen weten dat het nu wel klaar is met dat aandacht zoeken. Zijn verblijfsvoorkeur verschilt een beetje waarbij zijn belangrijkste motivatie wat onduidelijk is. De boom is een optie maar moet hij vaak delen dus in het konijnenhok of in een mandje er onder zijn goede alternatieven.

Hij vindt het prima om de kattenkamer te delen met soortgenoten. Vriendschap? Wie had het over vriendschap? Nee zover is het nog lang niet. Als zwerfkatje zijn een aantal zaken onbekend. Natuurlijk zijn herkomst maar ook of hij andere dieren gewend is. Met bovenstaande omschrijving heeft u vast al begrepen dat kleine kinderhandjes wellicht niet de beste combinatie zijn met Loki. Keurig kattenbakzindelijk en gewend aan een gewoon goed merk kattenbrokjes met dagelijks een beetje zacht.

Ondertussen blijft hij dromen, dromen van een toekomst waar hij met respect voor eigenwaarde de ruimte krijgt om in zijn tempo een band op te bouwen. Geeft u zijn dagen kleur? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.