Lexie: dol op stromend water

 

Ras: Kruising Main Coon
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-07-2018
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Update: er is heel veel belangstelling voor Lexie, binnenkort hebben we een kennismakingsafspraak met nieuwe baasjes…

Lexie is een leuk zwart wit katje, een kruising Main Coon vermeld de informatie. Het is een poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 01-07-2018. Ze heeft een pittige tijd achter de rug. Kittens groot brengen gaat je niet in de koude kleren zitten en zeker bij een halflanghaar katje is dat gelijk terug te zien in de vacht. Moet nog een beetje bijgroeien, komt goed. Wegens privé omstandigheden van de eigenaar is ze in het asiel gekomen en is ze op zoek naar een nieuw baasje.

Gezellig aanwezig, zo kunnen we Lexie omschrijven. Het is een aanhankelijk katje, dol op aandacht en knuffelen. Andere katten zijn geen probleem, ze deelt ruimhartig huis en haard. Of ze ook samen kan met honden is niet bekend. Gewone waterbakjes zijn natuurlijk goed maar je doet haar geen groter plezier dan te zorgen voor stromend water, af en toe de kraan open zetten dus. De 2 vlekjes in het oog, duidelijk zichtbaar op de foto, zijn aangemerkt bij de dierenarts, niet zorgwekkend. Het heeft ook geen merkbaar invloed op haar zichtvermogen.

Keurig kattenbakzindelijk. Niet gewend aan het buitenleven. Een veilig afgeschermde tuin word zeker gewaardeerd, lekker soezen in het zonnetje nadat ze met balletjes en veertjes heerlijk heeft gespeeld. Lexie ziet het al helemaal voor zich, u ook? Kom kennismaken; u bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.