Leo kitten: boefje in optima forma

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 19-05-2020
Gecastreerd nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Leo kitten is een prachtig cypers wit katertje met geboortedatum: 19-05-2020. Misschien komt het katje u bekend voor? Dat kan, hij heeft als Slufter kitten 16789 een paar weken geleden op de site gestaan. Al snel werd hij geplaatst bij lieve mensen, helaas gooide grote allergieproblemen van huisgenoten roet in het eten en kwam hij met een verdrietig hart weer in het asiel. Hij is inmiddels een beetje groter gegroeid dan op de foto te zien is.

Het manneke heeft zijn 2e enting gehad en ook nu was de dierenarts spinnend tevreden. De informatie van de eigenaar leert dat het een actief boefje is, de hele dag bezig met spelen maar ‘s nachts braaf slapen. Nou ja, zo ongeveer want tussen het spelen door is slapen overdag ook belangrijk en in de nacht zal er vast wel stiekem een balletje worden getrapt. Vriendelijk in de omgang, komt graag bij je. Oppakken is een beetje spannend volgens Leo maar hij staat het wel toe hoor.

Eet smakelijk Royal Canin kittenbrokjes met als extra lekker dagelijks een beetje zacht. Het gebruik van de kattenbak kent geen geheimen. In zijn nieuwe woonomgeving wil Leo wel graag een uitdagende krabpaal voor hij verder gaat met het plan om iets creatiefs met het meubilair te gaan doen. Bent u enthousiast en zit u op het puntje van uw stoel? Heeft u voldoende tijd en aandacht om dit manneke levenslang een warm mandje te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: we werken alleen op afspraak!