Kruimel: misschien luistert hij daar niet naar

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 04-06-2009
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Kruimel is een grote zwarte kater met klein wit borstvlekje, gecastreerd en geboortedatum: 04-06-2009. Wegens verdrietige familieomstandigheden kwamen 3 katten voor afstand: moeder Poppekop met haar 2 ruim volwassen zoons Kruimel en Sjeep. Ze mogen apart van elkaar geplaatst worden, nu is Kruimel aan de beurt. Hoewel, Kruimel? Officieel heet hij een beetje anders hebben we uit goede bron vernomen. Als u komt kennismaken en nieuwsgierig bent, fluisteren we het u op veilige afstand toe. Het is akkoord om alle papieren op Kruimel te laten staan.

Een beetje spannend is alles wel maar Kruimel is dapperder dan Sjeep. Hij komt meer contact maken en opvallend is zijn stemgeluid, iets met een stevige miauauw! Heel grappig om te horen. Nee, hij miauwt niet overmatig. Inmiddels is hij aan het wennen in de open kattenkamer waar hij stoutmoedig een rondje heeft gelopen, om weer snel de veiligheid van zijn hokej op te zoeken. Morgen gaat hij de rest verkennen, komt wel goed. Met andere katten verwachten we geen problemen aangezien hij zijn oude thuis ook jaren heeft gedeeld met mamapoes en broer.

Net als zijn broer Sjeep was ook Kruimel toe aan een gebitsschoonmaakbeurtje bij de dierenarts, alle tandsteen is keurig verwijderd. Er werd een ieniemienie gaatje rechts onder gevonden, daar hoefde niets aan gedaan te worden. Hij kan er weer tegen. Gezien zijn leeftijd krijgt hij seniorenbrokjes met als bijgerecht een beetje zacht. Kruimel is niet gewend aan de omgang met honden en ook kleine kindjes in huis kent hij niet. Bij voorkeur graag een volwassen omgeving waar hij, eenmaal gewend, lekker naar buiten kan. Tot die tijd is hij keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een warm en gezellig plekje voor dit Kruimeltje (ahum)? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken alleen op afspraak.