Joris kitten 16721

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 17-04-2020
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Joris kitten 16721 is een prachtig zwart katertje met geboortedatum: 17-04-2020. Soms komt het allemaal prima samen, als ieniemieniekatje mocht Joris liefdevol onderdak vinden bij een pleegmamapoes met pleegzusjes en een pleegbroertje. Opgroeien met soortgenootjes onder de beschermende vleugels van een mamapoes is natuurlijk zoals het hoort en Joris is dat geluk ten deel gevallen. Nu is het tijd om op eigen pootjes te gaan staan en mogen wij hem aan u voorstellen.

Ondeugend, lief, gezellig en speels, hij is het gewoon allemaal. Heerlijk ravotten met familieleden maar ook knus samenzijn met mensen of woeste jaagspelletjes met een speelgoedmuisje worden afgewisseld met versterkende dutjes, alles om een grote kater te worden in de toekomst.

De kittenbrokjes worden inmiddels smakelijk gegeten, graag met een perfecte side-dish van lekker zacht. Het gebruik van de kattenbak is uitermate keurig te noemen. Hij is een open kattenbak gewend, bij voorkeur ruim genoeg om lekker te graven en graag op een makkelijk te vinden plekje. In het gastgezin waren zowel eigen katten als honden aanwezig, Joris vindt het prima.

Heeft u voldoende tijd en aandacht om dit leuke jonge poezenmeisje naar volwassenheid te begeleiden en een leven lang lief te hebben? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: we werken alleen op afspraak. Niet via facebook reageren. U kunt contact opnemen met het asiel via 0223-631447 of info@schuthok.nl.