Jol kitten 16479

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 26-07-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Jol kitten 16479 is een prachtig cypers wit katertje met geboortedatum: 26-07-2019. Samen met zijn broertjes en zusje in het asiel gekomen, oorspronkelijk van een boerderij en een beetje onwennig ten opzichte van mensen. Daarnaast had dit katje een ontstoken oogje, het bleek de voorbode van een stevige verkoudheid te zijn. Alle kittens hebben een kuurtje antibiotica gehad en een paar weken geleden zijn de eerste 2 kittens geplaatst. Dit katje mocht samen met zijn zusje in gastopvang, gezellig ‘werken’ aan sociale vaardigheden en het huiselijk leven.

De verkoudheid is genezen. Hij heeft wel een beschadigd oogje, waarschijnlijk dankzij de verkoudheid. Niet dat Jack zoals hij inmiddels is gedoopt in het gastgezin, veel last heeft van zijn ‘beperking’, hij rent, springt, klimt zoals ieder ander jong katje. Misschien dat in de toekomst als het katje volwassen is, het verstandiger is om het oogje te laten verwijderen. Heeft het katje er geen last van en stoort het u niet, dan is het ook niet persé noodzakelijk. Mocht het een beetje geïrriteerd raken is een paar dagen zalven een goede oplossing. Weet u naar wie deze Jack vermoemd is? De enige echte Jack Sparrow van de  Pirates of the Caribbean! In het computersysteem staat hij vermeld als Jol kitten 16479, vanzelfsprekend mag u zelf een leuke naam verzinnen.

Voor knuffelen heeft hij te weinig tijd, oppakken vindt hij erg spannend. Zit hij eindelijk op schoot, een bijzonder momentje, dan zie je hem ook echt genieten. Maar zoals gezegd, daar heeft hij meestal geen tijd voor, het leven is spelen. En stiekem ook wel een beetje eten, niet onbelangrijk om de dag goed door te komen (Royal Canin kittenbrokjes met 2x daags een beetje zacht voor het betere smulwerk). Kattenbakzindelijk, niets op aan te merken. In het gastgezin was een hondje aanwezig en ook een eigen volwassen kat. Voor dit katje geen probleem, de volwassen kat werd feestelijk uitgedaagd om te spelen. Zijn zusje stellen we zo spoedig mogelijk aan u voor, ook zij is plaatsbaar namelijk. Nee, de kittens hoeven niet samen geplaatst te worden, het mag wel natuurlijk.

Heeft u voldoende tijd, aandacht en liefdevolle zorg? Kom kennismaken; u bent welkom! N.B. het kan verstandig zijn om een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.