Jol kitten 16477

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 26-07-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Jol kitten 16477 is een prachtig zwart wit katertje met geboortedatum: 26-07-2019. Vier kleine katjes in het asiel, één van de katjes bleek een tranend oogje te hebben, verdacht voor verkouden dus alle kittens een kuurtje antibiotica en oogzalf voor het kleintje. Gelukkig gaf controle bij de dierenarts een positief antwoord: 2 van de 4 kittens mogen geplaatst worden! De andere 2 zijn in gastopvang.

De katjes hebben ongetwijfeld dezelfde moeder en zijn toch zo heel verschillend. Niet alleen in uiterlijk maar zeker ook qua gedrag. Is zijn broertje Jol kitten 16480 verrassend open en vrij in doen en laten, dit katje is een beetje voorzichtiger. Hij is niet de eerste die naar voren rent maar geef hem even de kans om kennis te maken en hij weet echt wel te genieten van aandacht en een knuffel. Of hij gaat op pad om alles te ontdekken en speels zijn weg te vinden. In een nieuwe omgeving heeft hij een beetje tijd nodig om te wennen, rustige stapjes, alles komt goed.

Ook dit katje lijkt wat langharig te zijn. Of het zo blijft en hoe het precies er uit gaat zien is lastig te voorspellen. Moeder is onbekend en vader al helemaal. Dat het een knapperd is, hoeven we u niet te vertellen. Keurig kattenbakzindelijk en prima in staat om Royal Canin kittenbrokjes smakelijk weg te kauwen. De katjes zijn geen kinderhandjes en/of honden gewend.

Heeft u voldoende tijd en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom! N.B. het kan verstandig zijn om even een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.