Harten kitten 16421

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 11-08-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Harten kitten 16421 is een prachtig cypers wit poesje met geboortedatum: 11-08-2019. Samen met haar 2 zusjes en moederpoes kwam ze in opvang, de kittens slechts een paar dagen oud, de oogjes nog dicht. Moederpoes was (en is) niet charmant in de omgang. Met kittens van zulke jonge leeftijd is dat niet vreemd, ook als minitijger wil je je kroost beschermen. Maar ook nu moet je niet te dicht in de buurt komen, onaardigheden worden gratis uitgedeeld. In het gastgezin is hard gewerkt om de kittens wel sociaal te laten worden en dat is goed gelukt gelukkig.

Bij de eerste kennismaking zijn ze een beetje voorzichtig, daarna komen ze nieuwsgierig dichterbij. Voor knuffelen geen tijd, er moet gespeeld, gerend, gevlogen worden. Dit katje in het bijzonder heeft een bijzonder talent voor dappere klimpartijen. Ze was de eerste die bovenin de plafondhoge krabpaal zat, op eigen kracht weer naar beneden was een uitdaging die ze ook vrij snel onder de knie had. De speelkamer heeft inmiddels weinig geheimen meer, tijd voor meer ruimte in huis bij een baasje.

De kittens zijn gewend aan Royal Canin kittenbrokjes en smikkelen daar graag 2x daags een beetje zacht bij. Vanzelfsprekend keurig kattenbakzindelijk (wat dat betreft zijn kittens zo veel makkelijk dan een puppy). In het gastgezin waren geen kinderen aanwezig, wel andere katten en ook honden. Direct contact met laatstgenoemde categorie werd als spannend ervaren. Van het blaffen liggen de kleintjes niet meer wakker. Heeft u voldoende tijd en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom! N.B. het kan verstandig zijn om even een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen.