Gerrit: zingt zijn eigen lied

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 28-05-2019
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Gerrit is een bijzonder knappe zwart witte kater, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 28-05-2019. Overgenomen van andere mensen maar de match met het beoogde baasje was helaas in de praktijk geen goede keus. Zo kwam deze jonge kerel in het asiel, op zoek naar zijn forever home.

Het meest opvallende kenmerk? Zijn gezellige kletspraatjes. Werkelijk hele gesprekken worden er gevoerd waarbij Gerrit graag de hoogste toon heeft. Tussendoor deelt hij graag knuffels uit. Tot nu toe heeft hij nog niet aan het buitenleven geroken, nou ja, vast wel geroken, via een kiertje door het raam frisse lucht snuffelen, maar niet echt op avontuur. Wat zou hij graag de hoge bomen verkennen, stout door het struikgewas rennen, zien of het buurmeisje echt zo aardig is als ze van een afstandje lijkt. Het is de positieve versie en onze invulling van de toekomst. Feit is dat we nog niet zo goed weten hoe zijn gedrag naar andere katten is, vermoedelijk is het geen probleem.

De omgang met honden is echt niet bekend, evenmin als jonge kinderen. Mede door de situatie van vrijheidsbeperking van het hokjesverblijf zien we af en toe de opwinding wat toenemen. Logisch, hij wil de pootjes strekken zoals elke kat van zijn leeftijd nodig heeft. Komt goed Gerrit, ze staan vast voor je in de rij (ja toch lieve mensen?!) Zijn achterkantje is nog een beetje dun behaard. Dat heeft hij te danken aan een invasie van kleine zwarte kriebelbeestjes die natuurlijk vakkundig bestreden is en uitgeroeid. Zijn vachtje gaat helemaal goed komen nu de jeukoorzaak is opgelost.

Helemaal verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom. We werken alleen op afspraak.