Fred: bent u de ware?

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 03-03-2018
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Fred is een prachtige witte kat met grijze vlekken keurig verdeeld, het is een gecastreerde kater. Zijn geboortedatum is wel bekend, alleen even niet bij de thuiswerkende sitebeheerder. Wordt zo spoedig mogelijk aangevuld. N.B. de geschatte geboortedatum is 03-03-2018. De slimmerd is komen aanlopen bij de vinder en dacht daar een warm plekje gevonden te hebben. Dat was op zich ook geen slechte keus, alleen is het eenvoudigweg niet mogelijk om alle zwerfkatjes aan te houden en bovendien, wie weet was er wel een bezorgd baasje? Eenmaal officieel opgevangen bleek Fred in de aanvalsstand te gaan en behoorlijk indrukwekkend over te komen. Het is ook duidelijk op de foto’s te zien.
Kennelijk wordt hij door niemand gemist, en Fred zelf? Zou hij iemand missen? Hij doet tot nu toe zijn best om niet aardig over te komen en toch, als je even rustig tegen hem praat zie je hem knipogen en ook ligt hij regelmatig heel ontspannen met zijn voorpootjes gevouwen onder zich. Zijn wij veel te positief als we denken dat er een voormalig huiskatje in hem schuilt? De tijd zal het leren. Hij is in ieder geval keurig zindelijk en komt zelfs vanuit de buitenren naar binnen om op zijn ‘eigen’ kattenbak zijn behoeften te doen.
Hoewel hij momenteel de kattenkamer voor zich alleen heeft lijkt hij geen probleem te hebben met andere katten. De omgang met honden is niet bekend. Een gezin met kleine kindjes is niet zo’n goed idee. Fred wil graag in rust de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Durft u het aan? Kom kennismaken, we werken momenteel alleen op afspraak, u bent welkom!