Felix: met iets andere brokjes

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 15-03-2013
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: nee/zie info

Bijzonderheden:

Felix is een leuke wit rode kater, keurig gecastreerd met geboortedatum: 15-03-2013. Wegens verdrietige omstandigheden van zijn baasje is hij in het asiel gekomen, officieel samen met de poezen Kitty en Dotje (komen later op de site) maar de katten hoeven niet samen herplaatst te worden. In het geval van Felix weten we vrij zeker dat hij opgelucht ademhaalt om dit besluit. Hij is namelijk ontzettend onzeker over soortgenoten en raakt daar echt van in de stress. Om het leven zo aangenaam te maken heeft hij in het asiel een eigen kattenkamer tot zijn beschikking en is daar veel meer ontspannen.

De knappe man is wel heel erg leuk en lief met mensen. Hij deelt met vreugde kopjes uit en wil graag geaaid worden. Felix is een rustig huishouden gewend. Bij veel drukte raakt hij een beetje van de kook om het zo maar eens te zeggen. Vandaar dat we op zoek zijn naar een niet al te drukke omgeving waar hij heerlijk zijn ding mag doen, genieten van knuffeltjes en we zien het helemaal voor ons, koekje bij de thee? Niet al te veel tussendoortjes trouwens, zijn slanke lijn houdt zich schuil onder iets te veel kilootjes. Het is ook lastig. Vanwege zijn gezondheid heeft hij blaasgruisdieetbrokjes nodig¬† (Royal Canin S/O) en sommige katten worden daar wat mollig van… Wat dan wel weer verrassend is: Felix kan deuren open maken door op de deurklink te springen.

Het woeste buitenleven is hem onbekend en eigenlijk is hij daar ook heel tevreden mee. Een ruim appartement met een leuk balkon is voldoende voor een happy Felix, een uitdagende krabpaal zal zeker gewaardeerd worden. Keurig kattenbakzindelijk. De omgang met honden is niet bekend. Op de foto kijkt hij nog een beetje verschrikt maar laat u niet misleiden en kom kennismaken, u bent welkom. We werken alleen op afspraak!